A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підкамінська громада
Львівська область, Золочівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Серія вебінарів “Енергозбереження в дії: практичні інструменти для місцевих лідерів”

Серія вебінарів “Енергозбереження в дії: практичні інструменти для місцевих лідерів”

Інформуємо, що протягом 16-23 квітня 2024 року громадська організація «Екоклуб» та Центр екологічних ініціатив «Екодія» організовують серію вебінарів для представників органів місцевого самоврядування «Енергозбереження в дії: практичні інструменти для місцевих лідерів». Учасники отримають знання про практичні інструменти, що дасть змогу оптимізувати використання енергоресурсів у комунальних закладах, зменшити витрати на оплату за енергоносії та зекономити бюджетні кошти, а також обмінятися досвідом з представниками інших громад, отримати консультації та експертну підтримку. Перелік вебінарів: • 16 квітня 2024 року – «Які вигоди отримають громади від розбудови енергоменеджменту», • 17 квітня 2024 року – «Де шукати інвестиції: досвід Житомирської, Звягельської, Дубівської громад», • 23 квітня 2024 року – «Відповіді на питання та консультація учасників». Участь у вебінарах безкоштовна. Реєстрація обов’язкова за посиланням https://forms.office.com/e/Lu7rPnQe9X. Щодо питань чи уточнень просимо звертитися до Марини Галушко, координаторки проєктів ГО «Екоклуб» (+380989239155, maryna@ecoclubrivne.org).

11:56 22.04.2024

СОЦІАЛЬНА ДОПОМОГА ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ ТА ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ ВІД ТРАНСПОРТНОЇ КОМПАНІЇ ГРУЗАР

СОЦІАЛЬНА ДОПОМОГА ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ ТА ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ ВІД ТРАНСПОРТНОЇ КОМПАНІЇ ГРУЗАР

СОЦІАЛЬНА ДОПОМОГА ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ ТА ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ ВІД ТРАНСПОРТНОЇ КОМПАНІЇ ГРУЗАР У березні 2024 року Український компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім'ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії. У 2024-25 роках ми плануємо надати допомогу близько 3000 сімей (орієнтовно 10 тис. перевезень різних вантажів). Допомогу отримають родини, які заповнять онлайн-анкету та нададуть підтвердження статусу ВПО або УБД. Упродовж двох місяців ми зобов'язуємось надати послуги переїзду, транспортування чи вантажників для потреб цих сімей. У 2022-23 році у м. Києві та Київській області допомогою нашої громадської ініціативи уже скористалося близько 1500 родин (понад 5000 людей). Для подачі заявки уважно заповніть онлайн-анкету по посиланню: https://gruzar.com.ua/social-programs/besplatnaya-perevozka [5] Зверніть увагу, що заповнення анкети не гарантує отримання допомоги. У разі великої кількості заявок, компанія в першу чергу буде надавати допомогу найбільш нужденним сім'ям. Якщо вам потрібна допомога у заповненні анкети або виникли інші запитання, зверніться за номером підтримки: +380 93 990 18 91 (10.00-18.00). Контакти: Руденко Михайло - організатор соціальної ініціативи та представник компанії Грузар. Пошта: mykhailo.rudenko@gruzar.com.ua Михайло Руденко Менеджер соціальних та громадських проектів Сайт компанії: https://gruzar.com.ua/ [6] Телефон: +380 93 990 18 91 Пошта: mykhailo.rudenko@gruzar.com.ua

11:27 22.04.2024

Електрона консультація

Електрона консультація

Положення про публічні електронні консультації з громадськістю з питань,віднесених до компетенції органів місцевого самоврядування.

10:57 25.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь