Підкамінська громада
Львівська область, Золочівський район

Про пониження ступеня Орихівчицького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом Підкамінської селищної ради Львівської області

Дата: 19.08.2022 15:40
Кількість переглядів: 355

пІДКАМІНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

__ сесія ___  скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від __.__.2023р.                                         смт Підкамінь                              №  проєкт

 

Про пониження ступеня Орихівчицького закладу

загальної середньої освіти І-ІІ ступенів

з дошкільним підрозділом

Підкамінської селищної ради

Львівської області

 

Відповідно до пункту 30 статті 26 та пункту 10 Прикінцевих та перехідних положень Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  статті 32 Закону України “Про повну загальну середню освіту”, статті 13 та статті 66 Закону України “Про освіту”, з метою  створення належних умов для здобуття якісної освіти та упорядкування мережі закладів освіти Підкамінської селищної ради, економічної ефективності функціонування закладів освіти, приведення освітньої мережі у відповідність до вимог законодавства, ефективного використання бюджетних коштів, із врахуванням соціальних, географічних та економічних умов, Підкамінська селищна рада,

ВИРІШИЛА:

 

1. Понизити ступінь Орихівчицького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом Підкамінської селищної ради Львівської області (80674, Львівська область, с. Орихівчик, вул. Шкільна, 1, код ЄДРПОУ 22370453) до закладу освіти І ступеня з 01 вересня 2023 року.

2. Змінити найменування Орихівчицького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом Підкамінської селищної ради Львівської області на «Орихівчицька початкова школа з дошкільним підрозділом Підкамінської селищної ради Львівської області» (80674, Львівська область, с. Орихівчик, вул. Шкільна, 1, Код ЄДРПОУ 22370453)

3. Начальнику відділу освіти та гуманітарної політики Підкамінської                  (В. Ковальчук):

3.1. Попередити директора Орихівчицького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом Підкамінської селищної ради Львівської області Р. Різника про зміни умови праці відповідно до ст. 40 КЗпП України, про скорочення штату у зв’язку із пониженням ступеня закладу освіти згідно чинного законодавства.

4. Затвердити Статут Орихівчицької початкової школи з дошкільним підрозділом Підкамінської селищної ради Львівської області (80674, Львівська область, с. Орихівчик, вул. Шкільна, 1, Код ЄДРПОУ 22370453)

5. Завідувачу початкової школи подати державному реєстратору документи для проведення реєстрації статуту Орихівчицької початкової школи з дошкільним підрозділом Підкамінської селищної ради Львівської області.

6. Відділу освіти та гуманітарної політики забезпечити організоване підвезення учнів до місця навчання та до місця проживання відповідно до розкладу уроків.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту, освіти, охорони здоров’я, соціальної політики, культури, молоді та фізичного виховання (голова – Оленич Я.І.).


Про пониження ступеня Орихівчицького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом Підкамінської селищної ради Львівської області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь