A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підкамінська громада
Львівська область, Золочівський район

Звіт дільничний офіцер поліції за 2023 рік

Дата: 30.01.2024 20:02
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

      30.01.2023 року на засіданні виконавчого комітету Підкамінської селишної ради було заслухано звіт дільничного офіцера поліції сектору превенції відділення поліції №1 Золочівського РВП  ГУНП у Львівській області капітана поліції – Тараса Ігоровича Збавдня.

     До присутніх доведено, що Підкамінська територіальна громада обслуговується двома дільничними офіцерами поліції, а саме:

  • капітан поліції – Тараса Ігоровича Збавдня, який обслуговує -  села: смт.Підкамінь, Паньківці, Стрихалюки, Яблунівка, Накваша, Лукаші, Микити, Тетильківці, Попівці, Горбанівка, Дудин, Шпаки, Нем'яч, Черниця, Залісся.
  • капітан поліції – Сергій Вікторович Сєдов, який обслуговує села: Батьків, Звижень, Лукавець, Межигори, Вербівчик, Орихівчик, Стиборівка, Голубиця, Жарків, Маркопіль, Шишківці, Паликорови, Кутище, Яснище, Пеняки, Літовище, Малинище, Чепелі, Ревегів Гай.        

     Дільничними офіцерами поліції відділення поліції №1 Золочівського РВП  ГУНП у Львівській області щоденно на території Підкамінської територіальної громади протягом всього 2023 року здійснювалась превентивна робота, спрямована на забезпечення публічної безпеки та порядку, охорони прав і свобод людини, а також інтересів суспільства та держави, протидії злочинності, попередження, виявлення, розкриття кримінальних та адміністративних правопорушень, перевірка дотримання обмежень, встановлених законом відносно осіб, які перебувають на превентивному обліку та здійснення поліцейського піклування, проведення превентивної роботи із підобліковим елементом, схильним до вчинення кримінальних правопорушень. 

      Як довів до присутніх ДОП відділення поліції №1 Золочівського РВП  ГУНП у Львівській області капітан поліції Тарас Ігорович Збавдень, що протягом 2023 року дільничними офіцерами поліції розглянуто 157 звернень громадян, які проживають на території Підкамінської ТГ. Безпосередньо розкрито 17 кримінальних правопорушення; крадіжки чужого майна – 4 кримінальних провадження, 1 кримінальне провадження за незаконне поводження із зброєю, 2 – кримінальних провадження за незаконне зберігання наркотичних засобів та інші. За звітний період

складено 294 протоколів про адміністративне правопорушення, а саме:

  • за ст. 178 КУпАП (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) – 132 адміністративні матеріали;
  •  за ст. 175 -1 КУпАП (Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях тягне за собою попередження або накладення штрафу від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян) 44 адміністративні матеріали;
  • за ст. 156 КУпАП (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) – 11 адміністративних матеріали.

     Як зазначив ДОП Т.Збавдень, що особлива увага приділяється виявленню та припиненню правопорушень, пов’язаних із вчиненням домашнього насильства, зокрема по таких фактах за 2023 рік виявлено та задокументовано 63 адміністративних правопорушень передбачених ст. 173-2 КУпАП «Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування». На обліку відділенням поліції №1 Золочівського РВП ГУНП у Львівській області перебуває 34 мешканці громади, які вчинили домашнє насильство відносно рідних. Усі ці особи притягнуті до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства Бродівським районним судом Львівської області та з ними проводиться постійна профілактична робота із сторони дільничних офіцерів.

        Протягом звітного періоду  дільничні офіцери поліції залучався для проведення спільних рейдів із державною службою України з надзвичайних ситуацій з метою проведення профілактичної роботи серед населення щодо дотримання правил протипожежної безпеки, з працівниками Підкамінської ОТГ щодо перевірки житлово-комунальних умов в неблагополучних та малозабезпечених сім’ях, із працівниками лісового господарства, щодо виявлення незаконних рубок деревини та проведено широку роз’яснювальну роботу, щодо протидії шахрайствам та інше.

        На завершення обговорено проблемні питання, а саме забезпечення ДОП службовим кабінетом та оргтехнікою, що дасть можливість більше часу перебувати на території обслуговування.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь