Підкамінська громада
Львівська область, Золочівський район

Звіт дільничного офіцера поліції

Дата: 26.07.2024 11:52
Кількість переглядів: 80

     З метою більшого наближення та довіри від населення дільничними офіцерами поліції продовжуються заходи щодо звітування перед громадою про проведену роботу. Так 05.07.2024 року на засіданні виконавчого комітету Підкамінської селишної ради було заслухано звіт дільничного офіцера поліції сектору превенції відділення поліції №1 Золочівського РВП  ГУНП у Львівській області капітана поліції – Тараса Ігоровича Збавдня, який обслуговує населені пункти:

   -  села: смт.Підкамінь, Паньківці, Стрихалюки, Яблунівка, Накваша, Лукаші, Микити, Тетильківці, Попівці, Горбанівка, Дудин, Шпаки, Нем'яч, Черниця, Залісся.

та звіт дільничного офіцера поліції сектору превенції відділення поліції №1 Золочівського РВП  ГУНП у Львівській області лейтенанта поліції – Михайла Романовича Гавришка, обслуговує такі населені пункти:

  • села: Батьків, Звижень, Лукавець, Межигори, Вербівчик, Орихівчик, Стиборівка, Голубиця, Жарків, Маркопіль, Шишківці, Паликорови, Кутище, Яснище, Пеняки, Літовище, Малинище, Чепелі, Ревегів Гай.       

     В своєму виступі дільничний офіцер поліції – Т.Збавдень озвучив результати проведеної роботи, про резонансні правопорушення, їх розкриття та стан правопорядку в громаді а саме: безпосередньо розкрито 10 кримінальних правопорушення, за звітний період складено 64 протоколів про адміністративне правопорушення, а саме:

  • за розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді – 14 адміністративних матеріали;
  •  за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях тягне за собою попередження або накладення штрафу від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян - 7  адміністративних матеріали;

- за порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) –1 адміністративних матеріали.

     На превентивному обліку перебуває 17 мешканці громади, які вчинили домашнє насильство відносно рідних.

      Виступ був доповнений звітом дільничним офіцером поліції – М.Гавришко, який нещодавно призначений на дану посаду після закінчення фахового навчального закладу, однак вже має певні результати у службовій діяльності. Як зазначив молодий офіцер, що однією з головних складових успіху в розкритті та попередженні злочинів на території громади є своєчасне інформування поліції. Якщо мешканці не залишаються байдужими і повідомляють про правопорушення, що вчинені або готуються вчасно, то поліція має змогу одразу прийняти відповідні заходи реагування. Тому однією із основних цілей, які ставить перед собою ставить, налагодження тісної взаємодії з населення, зміцнення довіри та поваги до поліції.

        В ході зустрічі дільничні офіцери поліції обговорили з присутніми подальший план взаємодії в сфері безпеки жителів громад та найактуальніші проблеми на ввіреній території обслуговування кожного з них.

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь